Integriteitsinterviews

BNL Consultancy

" Integriteit; Op consistente wijze algemeen aanvaarde sociale en ethische normen in woord en gedrag weet te handhaven, er op aanspreekbaar is en anderen hierop kan aanspreken "

 

Online integriteitsinterviews

 

Meer dan de helft van de  bedrijven in Nederland krijgt te maken met fraude. De dader is vaak te vinden onder het eigen personeel. Ook zaken als diefstal en drank- of drugsmisbruik onder medewerkers zorgen steeds vaker voor onrust én financiële schade. Wist u dat er elk jaar voor drie miljard euro aan fraude wordt gepleegd door eigen personeel?

Het is dan ook verstandig om vooraf goed te bekijken wie u in dienst neemt.

 

Het pre-employment interview ondersteunt u hierbij. Met dit digitale integriteitonderzoek kunt u snel analyseren of een potentiële kandidaat binnen uw organisatie past.

 

Met uw kennis en ervaring kunt u sollicitanten doorgaans goed inschatten. Toch is het vaak moeilijk om te achterhalen of iemand de waarheid spreekt. Laat staan om te ontdekken of iemands normen en waarden aansluiten bij die van uw organisatie. Het pre-employment interview vormt hierbij een professionele ondersteuning.

 

Het pre employment interview screent in- en doorstromend personeel o.a. op:

 

  •  Loyaliteit en betrouwbaarheid
  •  Drank-, drugsmisbruik en loonbeslag
  •  Effectiever dan VOG, DSI, FAD, etc.
  •  Voegt extra waarde toe aan uw HRM afdeling

 

Hoe werkt het?

 

De kandidaat vult online een vragenlijst in over onderwerpen als drankgebruik, diefstal, loyaliteit en eerlijkheid. Dit kan hij of zij gewoon achter de pc doen. Deze methode is effectiever dan een persoonlijk gesprek, want mensen voelen zich vrijer om eerlijk te antwoorden.

 

Bovendien doorziet het systeem sociaal wenselijke antwoorden. Het digitale interview neemt ongeveer 25 minuten in beslag. Direct na afloop worden de resultaten gebundeld in een helder rapport. Hiermee kunt u eenvoudig beoordelen of de sollicitant geschikt is voor uw organisatie.

 

De digitale vragenlijst van diis behandelt een breed spectrum van onderwerpen. Bovendien kunt u eenvoudig vragen toevoegen. Deelnemers ervaren diis als een prettige interviewmethode, met afwisselende en uitdagende onderdelen. Ook mensen met weinig computerervaring kunnen prima met het systeem uit de voeten.

 

Voor een demo interview klikt u op rechts onderstaande link, hierna graag uw mailadres invoeren en u ontvangt 

binnen 24 uur een gratis demo interview in uw mailbox.

 

 

 

 

Copyright @ BNL Consultancy 2018

Algemene voorwaarden

CONTACT

 

Benelux Consultancy

Oliemolenstraat 60

6416 CB, HEERLEN

 

kvk: 53604911

 

T. 0031-(0)45-2092010

E. info@bnlconsultancy.nl